Dorpshuis 2e Exloërmond is een bruisende plek met veel verschillende activiteiten. Al deze activiteiten zijn mogelijk door de geweldige inzet van onze vrijwilligers. Zonder hen is er geen dorpshuis.
Om ons aanbod in stand te houden en het liefst nog uit te breiden zijn wij op zoek naar nieuwe vrijwilligers zowel jongeren als ouderen. Wil jij ook een steentje bijdragen aan de leefbaarheid in 2e Exloërmond en tegelijkertijd ook nog je netwerk vergroten en iets leuks doen?

WORDT DAN VRIJWILLIGER BIJ ONS!

In en om het dorpshuis 2e Exloërmond is het hele jaar door van alles te doen. Denk aan bijvoorbeeld barwerk, klussendienst, activiteitenbegeleiding voor allerlei doelgroepen van jong tot oud of het onderhouden van gebouw en terrein.
Je kan je als vrijwilliger dus op allerlei manieren inzetten. Alles is mogelijk zolang het maar toegankelijk is voor de dorpsbewoners van 2eExloërmond. Je kan incidenteel (een keer meehelpen bij een specifieke klus) helpen of meer structureel.
Heb je leuke nieuwe ideeën. Je bent van harte welkom.
Wat het leuk maakt om vrijwilligerswerk te doen is dat je nieuwe mensen leert kennen. Dorpsgenoten die zich ook inzetten voor het Dorpshuis. Samen werk je aan het organiseren van een activiteit of je gaat bv aan de slag in de 2eKanswinkel of bij het Jeugdhonk.
Natuurlijk hebben wij zelf ideeën over hoe je als vrijwilliger een bijdrage kunt leveren, maar veel liever horen we van jou wat je graag zou willen. Waar bent je goed in? Wat vindt je leuk?
Wil je op een zinvolle, leuke, uitdagende manier een bijdrage leveren aan het behoud van deze mooie voorziening voor heel 2e Exloërmond dan kan je via de mail aangeven interesse te hebben in de rol als vrijwilliger. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op. Samen gaan we dan op zoek naar wat jij leuk vindt om te doen en hoe je een steentje kan bijdragen aan alle mooie activiteiten in en om ons Dorpshuis. Ons email adres is info@dorpshuis2emond.nl. Bel je liever dan kan ook: 0599-202609. Of kom naar de vrijwilligersbijeenkomst op woensdag 8 mei 2024 om 19.30 uur in het dorpshuis.