Op vrijdagavond 28 oktober is het dorpshuis om 19.30 uur open en om 20.00 uur start de BINGO in het dorpshuis. Er worden 10 ronden gespeeld en de kosten zijn € 10,00 inclusief koffie of thee.

Het bestuur van het dorpshuis organiseert op woensdagavond 26 oktober een informatieavond. Notaris Niemeijer van kantoor Veldkamp en Prins notarissen houdt dan een presentatie.  Onderwerpen gaan over het familierecht, zoals erfenissen, testamenten en levenstestamenten, samenlevingsovereenkomsten enz.. Zaal open om 19.15 uur, aanvang 19.30 uur.

De Line dance groep “Kyle’s posse” organiseert op zondagmiddag inloopdansmiddag. Vanaf 12.45 uur is de zaal open en kun je gezellig mee komen dansen.

Op maandagavond 14 november organiseert het bestuur van het dorpshuis een avond over Cybercrime. Een wijkagent Cybercriminaliteit komt dan een presentatie houden over de verschillende manieren van internet oplichting. Zaal open om 19.15 uur, aanvang 19.30 uur.

In de bijlage 2 aankondigingen van de bijeenkomsten van: Mondige Vrouwen van 2e Exloërmond. De bijeenkomsten beginnen om 19.30 uur in het dorpshuis.

Op 9 december organiseert het dorpshuis een muzikale avond in het dorpshuis. Het duo Rob & Anne-Marie brengt een gevarieerd programma ten gehore.

De Line dance groep “Kyle’s posse” organiseert op vrijdagavond 16 december hun jaarlijkse Kerstbal. Vanaf 17.15 uur is de zaal open en kun je gezellig mee komen dansen.