Vanaf januari start van mogelijkheid voor cosmetische pedicure in het dorpshuis.

Vanaf dinsdag 3 januari 2023 gaat de praktijk Aniek voor Cosmetische pedicure van start in het prachtige Dorpshuis in 2e Exloërmond.
Van 11.00 uur tot 16.00 ga ik in mijn praktijk daar luxe cosmetische behandelingen geven voor hem en haar, het gaat om de volgende behandelingen:

  • Cosmetische pedicure
  • Voetmassage
  • Voetreflex
  • Hoofdmassage
  • Stoelmassage

Cosmetische pedicure is geen medische pedicure, het is meer dan het mooi maken van de voeten, het is de brug naar totale voetverzorging. In een cosmetische voetbehandeling staat de huidproblematiek en het algemeen gevoel van welzijn centraal. Eelt en alle oneffenheden worden op uw voeten weggehaald. Uw voeten worden verzorgd en verwend met heerlijk geurende Vegan Callux Pro producten die diep in de huid en nagels doordringen. Er wordt niet gewerkt met mesjes of iets dergelijks, alleen maar huidvriendelijke en veilige producten, dus ook zeer geschikt voor mensen met diabetes. Uw voeten worden o.a. verwend met een korte voetmassage en voetreflex behandeling. Beleef de ultieme verzorging voor uw voeten, hoofd, schouders en armen in een ontspannen ambiance met zachte muziek in een heerlijke geurende kamer.

Geniet en relax
Afspraak maken: stuur een email naar info@callux.nl of bel naar 0648881934
Tot gauw
Aniek