Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

18 december 2022 15:00 - 17:00

Wie

Sayonara komt uit de regio Emmen (Drenthe) en bestaat uit 4 vocalisten op het podium, ondersteund door een geluidstechnicus die tevens de arrangementen van de orkestbanden maakt. Het muzikale talent beperkt zich niet tot zang alleen. Ook piano, basgitaar, akoestisch gitaar, saxofoon en andere instrumenten worden door diverse leden bespeeld. De orkestbanden worden grotendeels zelf ingespeeld, semi-live als het ware.

Wat

Sayonara heeft haar sporen in de muzikale omlijsting van themadiensten ruimschoots verdiend. Al meer dan 25 jaar treedt Sayonara regelmatig op tijdens kerkdiensten of concerten buíten de kerk. Letterlijk soms, want ook voor openluchtconcerten draaien de vocalisten de hand (met microfoon) niet om.
Daarnaast geeft de groep eigen concerten, bijvoorbeeld rond de Kersttijd.
Soms zoekt Sayonara daarbij samenwerking met andere groepen.

Hoe

Kenmerkend voor Sayonara: meerstemmige zang, inspirerende nummers met teksten in zowel Nederlands als Engels, luisterliedjes afgewisseld met up-tempo nummers. Maar ook: gevoelige solozang, a-capella nummers of opvallende duetten. Kortom, variatie binnen een door de jaren heen ontwikkelde eigen stijl en smaak, maar altijd binnen de thema’s Geloof, Hoop, Liefde en Vriendschap.

Dát is Vocal Group Sayonara, dát zijn wij.

Gegevens

Datum:
18 december 2022
Tijd:
15:00 - 17:00

Locatie

Odeon Cultuurhuis
Zuiderdiep 123
2e Exloërmond, 9571 BG Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie